Pakkanen paukkuu nurkissa, ja luntakin on tullut koko valtakuntaan. Toivottavasti taloyhtiöissä on käytössä päivitetyt ja toimivat talvikunnossapitosuunnitelmat. Meillä niitä tehdään koko ajan: parhaillaankin on työn alla isoja, haastavia ja todella kiinnostavia kiinteistökohteita.

Toimistolla eletään muutenkin kiireistä suunnittelusesonkia. Työlistalla on erilaisia ja erikokoisia peruskorjauskohteita. Kaikki tämän hetken kohteemme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, mutta tarjoamme mielellämme peruskorjauskohteiden suunnittelua myös muualle Suomeen.

Parkkipaikkojen sähköistyksen uusiminen on tullut vahvasti mukaan taloyhtiöiden pihojen peruskorjauksiin. Yhtiöt todellakin haluavat tarjota mahdollisuutta autojen hidaslataukseen ja tehdä varaukset myös autojen pikalataukseen. Parkkipaikkojen valaistuksen uusiminen hoituu siinä samalla.

Meillä on paljon osaamista tällä rintamalla ja erinomaisena yhteistyökumppanina Sähköinsinööritoimisto Poweron Oy/Tauno Juutinen. Kannattaa tutustua Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen ARA:n tukiin, jotka on tarkoitettu taloyhtiöiden autopaikoitusalueiden sähköistyksen uusimiseen latauksen mahdollistavaksi. (Katso lisätietoja: http://www.ara.fi/fi-FI/Lainat_ja_avustukset/Sahkoautojen_latausinfraavustus .)

Peruskorjauskohteiden suunnittelun lisäksi teemme tällä hetkellä tulevan kauden kilpailutuksia. Ensi kesästä näyttää jälleen tulevan vilkas viherrakennuskesä, ja paljon tarjouspyyntöjä on vielä lähdössä laskentaan. Hoitourakoiden kilpailuttamista on nyt pöydällä ennätysmäärä. HILMAA www.julkisethankinnat.fi kannattaa seurailla tarkasti, sillä sieltä löytyy hyville tekijöille runsaasti tarjottavaa.