Suunnittelu

Suunnittelemme ammattitaitoisesti sekä uudiskohteita että peruskorjauskohteita.

Hyvä vihersuunnittelija ymmärtää kiinteistön elinkaaren ja osaa tarkastella piha-asioita laaja-alaisesti. Kasvien tuntemus ja niiden sijoittelu kohteeseen ovat vain yksi osa vihersuunnittelua. Esimerkiksi salaojien, kuivatuksen, erilaisten rakenteiden ja sähköistyksen suunnittelu kuuluvat olennaisesti kustannustehokkaaseen ja pitkäjänteiseen suunnitteluun ja rakentamiseen.

Uudiskohteiden lisäksi olemme perehtyneet peruskorjauskohteiden suunnitteluun. Peruskorjauskohteet ovat haastavia, sillä suunnittelijan on osattava tehdä valintoja kunnostettavien ja uusittavien sekä mahdollisesti säästettävien pihan osien kesken. Meiltä saatte monipuolisia ja kustannustehokkaita korjausratkaisuja peruskorjauskohteisiin.

 

Meiltä löytyvät kokonaisvaltaiset ratkaisut monenlaisiin tarpeisiin, ja yrityksemme on toiminut pääsuunnittelijana suurissakin hankkeissa. Tutustu töihimme täällä. Laaja yhteistyökumppaniverkostomme tarjoaa palveluita arkkitehtisuunnitteluun, rakennesuunnitteluun, LV-suunnitteluun ja sähkösuunnitteluun, joten projektin koko ei ole meille este.

Ja mikä tärkeintä, meiltä saatte kattavan kokonaispaketin korjaustarpeen kartoituksesta toteutussuunnitteluun, rakennuttamiseen ja rakennuttamisen valvontaan sekä takuuajan valvontaan saakka. Hankintalain osaaminen on todellinen vahvuutemme.

Ota yhteyttä: