Rakennuttaminen

Projekti sujuu, kun rakennuttaminen sujuu!

Hyvät tarjouspyyntöasiakirjat ovat tärkeä onnistuneen pihahankkeen edellytys. Huonot tarjouspyyntöasiakirjat johtavat yleensä kalliisiin tarjouksiin ja ristiriitatilanteisiin urakkavaiheessa.

Julkiset hankinnat vaativat erityistä tarkkuutta ja huolellisuutta. Laki julkisista hankinnoista tuli voimaan v. 2007, ja siitä lähtien olemme aktiivisesti päivittäneet osaamistamme lain osalta. Hankintalaki onkin vahvaa erityisosaamistamme, ja voimme iloksemme todeta, että kaikki lukuisat kilpailuttamamme hankinnat ovat tähän saakka sujuneet ilman suuria ongelmia.

Kilpailutamme kymmeniä sekä julkisia että ei-julkisia pihahankkeita vuosittain. Yksityishankkeissa tarjouspyynnöt lähetetään vain vuosien varrella hyviksi ja luotettaviksi osoittautuneille urakoitsijoille. Luotettavan ja ammattitaitoisen urakoitsijan löytyminen on tilaajan etu.

Me olemme rakennuttamisprojekteissa sataprosenttisesti tilaajan riippumattomia edunvalvojia.

Urakkavalvonta

Hyvien suunnitelmien ja hyvän rakennuttamisen lisäksi tarvitaan ammattitaitoinen urakan valvonta. Tilaajan edustajan harvoin kannattaa itse toimia urakan valvojana, sillä ammattitaito ei välttämättä riitä pihaurakan erityiskysymyksiin eikä aikaakaan valvontatyöhön ole. Ulkopuolinen ammattivalvoja on puolueeton ja voi toimia asiantuntijana mahdollisissa ristiriidoissa.

Valvontaan kuuluu laadun, aikataulun ja taloudellisten asioiden valvonta. Varsinkin laadun valvonta vaatii viheralan erityisosaamista. Säännölliset työmaakokoukset takaavat sen, että ongelmat eivät kasaudu, ja että ne ratkaistaan nopeasti.

Valvontaa olemme tehneet yrityksen alkuajoista lähtien, ja siitä on kertynyt varsin luja ja monipuolinen kokemus. Henkilökuntaamme kuuluu valvontaan pätevöityneitä osaajia, ja Marko Pirttijärvi on kouluttanut tulevia vihervalvojia vuosittain.

Meidän tehtävämme urakkavalvojina on huolehtia siitä, että lopputulos vastaa sopimusta.

Urakkanet

Tutustu sähköiseen urakanhallintajärjestelmäämme Urakkanettiin!

Käyttäjätunnus: demo
Salasana: demo

URAKKANETTIIN

Ota yhteyttä: